Hyra gård Stockholm

HYRA GÅRD STOCKHOLM

Guide till de bästa gårdarna att hyra i Stockholms län

Vill du hyra gård Stockholm och undrar hur du ska gå till väga? En gård kan vara alltifrån alltifrån en enkel lada till en herrgård som påminner om ett slott. Valet av lokal beror naturligtvis på vilken typ av tillställning du ska anordna. En konferens kräver ofta annan teknisk utrustning än en gård för fest. När det kommer till budget kan kostnaden för att hyra gård ligga på allt från cirka 5000 kronor upp till 50 000 kronor per dygn. En del gårdar har kompletta paket med övernattning och mat medan andra ger dig större frihet att hyra in de olika delarna från externa aktörer.

Här på Gården Stockholm tipsar vi hur du ska gå tillväga för att hitta en lokal att hyra. Vi delar också med oss av idéer om vad du ska tänka på för att hitta en gård som passar din typ av tillställning.

stylish luxury bride and groom posing together near old castle at sunset
Delegates Networking At Conference Drinks Reception

Hitta en gård att hyra för konferens och event

Miljön gör mycket mycket för hur lyckad en konferens ska bli. Att hyra gård Stockholm i inspirerande omgivningar ger en god stämning och fyller deltagarna med energi. Även maten är en viktig del av upplevelsen när du ska hyra gård i Stockholms län för konferens. Många konferensgårdar erbjuder cateringmöjligheter till lunch, middag och fika.

En bra konferenslokal ska förenkla mötesupplevelsen. Kontrollera att den tekniska utrustning som ni behöver finns på plats. Finns whiteboards, projektorer och bredband? Många gårdar ger även möjligheter till teambuilding och olika aktiviteter. Det finns flera konferenslokaler i direkt anslutning till Stockholm som är specialiserade på just teambuilding och kickoffs.

Tänk på att hyra i tid!

Hyra gård Stockholm för bröllop

Om du vill hyra gård Stockholm för bröllop finns det ett stort utbud att välja bland. Du bör dock vara medveten om att de riktiga pärlorna ofta snabbt bokas. Det är, som alltid, bra att vara ute i god tid när du ska hyra gård för bröllop.

gårdar Stockholm kommer vi lägga upp tips om allt från lador till fullt utrustade pampiga bröllopslokaler i slottsmiljö. Om du gillar att pyssla själv eller tar hjälp av en bröllopskoordinator är ofta en enklare gård som du kan dekorera själv ett bra val. Då får du den stämning som du vill ha. Om du har en större budget är möjligheterna oändliga. Idag finns en mängd gårdar för fest som erbjuder bröllopspaket där allt från minsta detalj ingår.Gårdar för bröllopsfester

Här finner du en gård att hyra i Stockholms län

Att hitta rätt gård för fest brukar kräva en hel del efterforskning och det är en god idé att vara ute i god tid. En googling på ”gård för fest” ger dig massvis med sökresultat, men de bästa lokalerna blir snabbt uppbokade. Plattformar som Airbnb och olika specialsidor har även de ett stort utbud av gårdar, tänk på att det blir billigare att höra av sig till gården direkt.

När du kontaktar gården utan mellanhänder slipper du eventuella förmedlingsavgifter. Sådana avgifter uppgår ofta till 3-10 % av hyran. Om du inte själv vill sköt arbetet med att hyra gård Stockholm kan du ta hjälp av en festarrangör. I det fallet bör du dock ha en rejält tilltagen budget då bröllopskoordinatorer och konferensarrangörer kan kosta många tiotusentals kronor.